Gustav Nässlander

Gustav er landskapsingeniør med mange års erfaring fra planteskolebransjen og medeier av Trädkontoret AB. Gustav er en ISA-sertifisert arborist og bestod ISA’s risikovurderingskurs TRAQ (Tree Risk Assessment Qualification) i 2021. I dag jobber Gustav med rådgivning, kartlegging og opplæring innenfor spørsmål knyttet til bytrær og klimatilpasning. Med spesiell vekt på trær i sårbare miljøer, er Gustav engasjert i spørsmål om beskyttelse av trær på byggeplass, trær i urbane områder og trær på bærende konstruksjoner/tak. Som rådgivende konsulent deltar Gustav gjerne på byggemøter og utarbeider marksikringsplaner for å sikre kvaliteten på prosjektet deres samtidig som trær kan bevares.

Gustav holder flere gjesteforelesninger om trær i urbane miljøer, og med hjelp av sin erfaringen fra planteskolebransjen har han naturlig fokus på plantekvalitet og håndtering av trær. Gustav har lang erfaring fra ulike utviklings- og forskningsprosjekter og bidrar gjerne med sin ekspertise innen trær.

Sammen med Anton Spets driver Gustav podcasten «Trädpodden.»

Yrkestittel: Landskapsingeniør

E-mail: gustav@tradkontoret.se

Telefonnummer: +46 (0) 730759738

Spørsmål om trær?

Vi gir råd om trær i urbane miljø. Er du forvalter eller eier av ett eller flere trær, ta gjerne kontakt for en prat. Kartlegging av trebestander, tilstands- og risikovurdering, tilsyn på byggeplass er noen av tjenestene vi tilbyr.

Kontakt oss på info@trekontoret.no